Jogo » OUTROS » Anatomia e këmbës – pjesa e parë (Adicionado em 02-06-2014)

Anatomia e këmbës – pjesa e parë (370 visitas)

   Anatomia e këmbës – pjesa e parë
1 Estrela2 Estrelas3 Estrelas4 Estrelas5 Estrelas (No Ratings Yet)
Descrição: Ky është një kuiz nga Anatomia e njeriut. Kuizi apo testi përmban 129 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka katër përgjigje apo opcione ku vetëm njëra përgjigje apo njëri opcion është i saktë. Kjo është pjesa e parë e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Anatominë e njeriut gjegjësisht në anatominë e këmbës së njeriut. Anatomia e njeriut, Anatomia kuize, kuize nga anatomia, Teste nga anatomia e njeriut, Anatomia e njeriut kuize shqip, Teste nga Anatomia, Anatomi kuize, kuize shqip nga anatomia, Anatomia online shqip, Anatomi kuize dhe teste, en
0%

Jogos Recomendados

The martianin. dreams

Use your mouse to click on the buttons and to chan...

The last dinosaurs

What if I told you some dinosaurs survived the ext...

All in one mahjong

All-in-One Mahjong is an addicting solitaire game ...


Comentários

Comments

comentários

Powered by Facebook Comments