Jogo » OUTROS » Muajt e vitit në gjuhën angleze (Adicionado em 01-09-2015)

Muajt e vitit në gjuhën angleze (229 visitas)

   Muajt e vitit në gjuhën angleze
1 Estrela2 Estrelas3 Estrelas4 Estrelas5 Estrelas (No Ratings Yet)
Descrição: Ky është një kuiz nga gjuha angleze përkatësisht për muajt e vitit se si quhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 12 pyetje me nga 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.rnrnrnPërgjigjuni në pyetjet që shfaqen. rnrnKuize anglisht, Kuize të ndryshme në gjuhën angleze, gjuha angleze kuize, kuize shqip, kuize shqip dhe anglisht, 12 muajt e vitit në gjuhën angleze, 12 muajt e vitit anglisht, Teste anglisht, teste të ndryshme anglisht, testoni veten në gjuhën angleze, gjuha angleze teste online, Teste online, teste online shqip, teste online anglisht,
0%

Jogos Recomendados

Night car wash

Ben has got a new Ferrari on his birthday. His fri...

Cyberhorde

Do you have what it takes to stand against invasio...


Comentários

Comments

comentários

Powered by Facebook Comments