Jogo » OUTROS » Stinët e vitit në gjuhën angleze (Adicionado em 01-09-2015)

Stinët e vitit në gjuhën angleze (159 visitas)

   Stinët e vitit në gjuhën angleze
1 Estrela2 Estrelas3 Estrelas4 Estrelas5 Estrelas (No Ratings Yet)
Descrição: Ky është një kuiz për stinët e vitit se si quhen apo shkruhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 4 pyetje me nga 4 opcione ku vetëm njëri është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.rnrnrnPërgjigjuni në pyetjet e parashtruara.rnrnrnStinet e vitit, Stinët e vitit, Viti dhe stinët, Kuize anglisht, Kuize në gjuhën angleze, gjuha angleze kuize, kuize për gjuhën angleze, kuize anglisht shqip, Kuize online, teste anglisht, Teste te ndryshme anglisht, mëso anglisht online, meso anglisht online, Mesoni anglishten, mesoni gjuhen angleze online,
0%

Jogos Recomendados

Kuiz anglisht për klasën e 6

Ky eshte nje kuiz nga gjuha angleze e klasës së ...

Flying test

Test your flying skills. Fly with the paper plane ...

Air strike dog fight

Take to the skies in your Jet fighter plane and en...

Idle: click him

Kill the monsters and bosses.Collect money.Upgrade...


Comentários

Comments

comentários

Powered by Facebook Comments